Tagliatelle (facute in casa)

de Criss in Paste, 6 Noi 2013 | 6908 vizualizari

 

Copilul meu adora pastele indiferent de care ar fi ele. Uneori cand vreau sa-l rasfat, ii mai fac eu pastele acasa, desi e ceva de lucru cu ele, merita. Pentru supe sau ciorbe de exemplu, mereu fac eu pastele, pentru ca eltfel nu le mananca.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 linguri apa
  • faina cat cuprinde (aproximativ 4 linguri/ou)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle (facute in casa):

Se face un aluat elastic, nelipicios, care se intinde intr-o foaie subtire. Se lasa sa se usuce 10-15 minute. Atentie , nu trebuie lasata prea mult pentru ca daca se usuca prea tare, devine sfaramicioasa. Se ruleaza foaia si se taie fasii de aproximativ 1 cm. Se intind taieteii si se mai lasa sa se zvante putin.Se fierb in apa cu putina sare, apoi se servesc cu branza, sosuri sau dupa preferinta.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle (facute in casa)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle con Panna e Spinaci